سرمایه گذاری مستقیم قاچاق نفس تولیدکنندگان لوازم خانگی را گرفته است - اینوست دایرکت

محمود قهاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری اینوست دایرکت ( سرمایه گزاری مستقیم )، در رابطه با ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره ای، گفت: این تصمیم یک موضوع مهم و حیاتی برای صنعت لوازم خانگی به شمار می‌آید چرا که کشور کره به صورت ناجوانمردانه ایران را ترک کرد اما از آن طرف کالاهای خود را تا پشت مرزهای خود رسانده است. در نهایت این محصولات به صورت قاچاق وارد کشور می شود. به اعتقاد بنده در راستای ممنوعیت واردات باید فکر اساسی برای قاچاق لوازم خانگی شود.

وی با اعلام اینکه ما مخالف برندهای خارجی لوازم خانگی در بازار نیستیم، افزود: اما باید شرکتهای خارجی را ملزم به افزایش عمق ساخت داخل در کشور کرد آنها باید تکنولوژی وارد کشور کنند نباید فقط از بازار کشور استفاده کرده و تمایلی به عمق ساخت داخل نداشته باشند.

این تولیدکننده لوازم خانگی تصریح کرد: درحال حاضر که هزینه حمل و نقل و تامین مواد اولیه از محل واردات گران تمام می شود می توانیم با اعمال سرمایه گذاری در کشور مانع واردات مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان شویم به نحوی که با تولید این مواد اولیه در کشور حتی می توانیم ضمن تامین نیاز منطقه حضور پررنگی در بازارهای اروپایی داشته باشیم. به عنوان نمونه ما در درب یخچال مشکل داریم ورق آن وارداتیست و مجبوریم هزینه زیادی را بابت حمل و نقل و خرید آن پرداخت کنیم، اگر به صورت یک کنسرسیوم و با نظارت وزارت صنعت سرمایه گذاری توسط تولیدکنندگان در این بخش صورت گیرد ما می توانیم مسیر توسعه و پیشرفت را در صنعت لوازم خانگی با سرعت بیشتری طی کنیم. 

قهاری در ادامه صحبت های خود به افزایش قیمت تمام شده کالا در ایران اشاره کرد و افزود: برخی از مواد اولیه وارداتی ما با محاسبه هزینه حمل و نقل بسیار گران تمام می‌شود از آن طرف تولیدکننده باید شش ماه هزینه مواد اولیه را پرداخت و بعد از چندین ماه امکان دریافت مواد اولیه مورد نیاز خود را در گمرکات داشته باشد. جالب این جاست گمرکات نیز در ترخیص مواد اولیه به کندی عمل کرده و از یک یا دو ماه کالا در گمرک می ماند. همین موضوعات با محاسبه هزینه های مواد اولیه داخلی باعث رشد قیمتها می شود. البته به اعتقاد بنده با افزایش تیراژ می توان مدیریت لازم را در قیمتها انجام داد اما افزایش تیراژ به مواد اولیه نیازمند است. 

وی با بیان اینکه اگر سهم ۴۰ درصدی کالاهای قاچاق بازار به تولیدکننده  داخلی برسد می توان شاهد رشد این حوزه در آینده بود گفت: بعد از تشدید تحریم های بین المللی تولیدکنندگان ایرانی با تکیه بر توانمندی خود سرمایه گذاری لازم را برای توسعه محصولات انجام داده اند اما امروز قاچاق نفس تولیدکننده را گرفته است باید فکر اساسی برای آن انجام شود.

انتهای پیام/ 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 96 views بار دسته بندی : اخبار اقتصادی تاريخ : 18 نوامبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.